Sisältöön »
Fabrik Hotel / Villa Ravintola
 

Elämykset

 

14.06.2021

Vietä juhannus 2021 kanssamme Forssassa

Kesä on vihdoin täällä! Etätöiden, etäkoulujen ja loppumattomilta tuntuvien rajoitusten jälkeen kauniit säät tuntuvat vehreältä keitaalta, jossa saamme viimeinkin hetken hengähtää. Kaikkea varovaisuutta emme voi vielä hylätä, mutta onneksi hyvät säät avaavat meille uusia mahdollisuuksia viettää aikaa läheisimpiemme kanssa turvallisesti. Emme ehkä pääse toteuttamaan kaikkia vuotuisia juhannusperinteitä samassa mittakaavassa kuin yleensä, mutta unohtumatonta juhannusta ei silti kannata jättää pois laskuista! Kutsumme Sinut viettämään juhannusta kanssamme; seuraavaksi kerromme, millaisia elämyksiä juhannus Forssassa tarjoaa tänä vuonna.

RAVINTOLA VILLAN JUHANNUS

Kuten eräs asiakkaamme osuvasti sanoi, Villan kesäterassilla on ihanaa etelän tunnelmaa. Terassi on tilava ja rakennettu väljästi, jotta turvavälien pitäminen olisi mahdollisimman helppoa auringosta (tai varjosta) nauttiessa. Terassilla ei ole pulaa niin ruoasta kuin juomastakaan, eikä viihdettäkään ole unohdettu - kesän mittaan terassilla esiintyy erittäin pidettyjä trubaduureja.

Ravintola Villa terasseineen on auki koko juhannuksen, ja juhannusaatto huipentuu muusikko Karri Salon esiintymiseen perjantaina 25.6.2021! 

Oletko jo käynyt testaamassa kesäterassin Street Food-menun? Se suunniteltiin erityisesti terassiasiakkaita varten; listalta löytyy jotakin niin pientä suolaista kuin tukevampia annoksia isompaan nälkään. Tuttu suosikki Villaburger on ehdottomasti kokeilun arvoinen, mutta kehuja ovat saaneet myös muun muassa herkullisen umamiset hot wingsimme raikkaalla aurajuustodipillä! 

Ravintola Villan kesäterassi on tyylikkäin sekä elämyksellisin terassi Forssassa - se kannattaa tulla kokemaan, kun kauniita ilmoja vielä riittää!

JUHANNUS HOTEL FABRIKISSA

Oletko koskaan ajatellut viettäväsi juhannuksen hotellilomalla? Ajatus saattaa olla meille suomalaisille mökkeilijöille vieraan tuntuinen, mutta on myönnettävä, että hotellissa majoittumisessa on puolensa! Fabrikin runsas aamiainen kuuluu aina huonehintaan, eikä juhannussaunaakaan tarvitse unohtaa. Fabrikin saunaosasto on ylellinen, tilava ja sinun varattavissasi vaikka oman perheesi käyttöön - saunaosastolla on suuri poreallas, joten kylpemäänkin pääsee. Jos taas luonnonvedet houkuttavat, ei Linikkalanlammille ole Fabrikilta kuin puolentoista kilometrin matka. Porealtaassa on toki se hauska puoli, että se rentouttaa säästä riippumatta... 

Viihdytte juhannusaattona hotellin alakerrassa ravintola Villan kesäterassilla nauttien Karri Salon musisoinnista ja herkutellen ravintolan antimilla. Eivätkä huvit Forssassa siihen lopu - juhannuspäivä ja sen jälkeinen sunnuntai kuluvat rattoisasti piknikillä Forssan kansallisessa kaupunkipuistossa tai vaikka paikallisten rakastamassa Forssan museossa vieraillessa. Museo sijaitsee Forssan tunnelmallisella kehräämöalueella, jossa jo itse rakennukset ovat näkemisen arvoisia! 

Tutustu tarkemmin Forssan nähtävyyksiin täällä »

Jos suunnittelette reissua maaseudulle tai staycationia Forssassa, juhannus on oivallinen aika tehdä se - pääsette silloin hyödyntämään juhannustarjouksemme ja säästätte majoituksessa huomattavasti!

Varaa huone tästä »

Juno Ruokangas
Hotel Fabrik15.05.2021

Viisi vinkkiä täydelliseen staycationiin Forssassa

Häme on pullollaan näettävää ja koettavaa - joskus tuntuu jopa siltä, että jotkut parhaista nähtävyyksistämme ovat kuin hyvin pidettyjä salaisuuksia, joista vain paikalliset ovat selvillä. Olet sitten paljasjalkainen hämäläinen tai suurkaupungin kasvatti, maaseutu on väljyydessään täydellinen matkakohde juuri nyt! Kokosimme tähän viisi vinkkiä täydelliseen staycationiin Forssassa - lue ja varaa oma elämyksesi vaikka ensi viikonlopulle!

Lue lisää

Viisi vinkkiä täydelliseen staycationiin Forssassa