Sisältöön »
  • fabrik-pore-banneri-1-18102023.jpg
  • fabrik-kokous-banneri-2-12102023.jpg
  • 0454c362-6b14-49e8-91e3-9a50a7e2d39a-1-201-a.jpeg
 

JOUKKUEILLE

Hotel Fabrik on paras ratkaisu kun etsitte helppoa ja toimivaa majoitusta. Yhteistyö urheilujoukkueiden kanssa on meille sydämen asia ja olemme siksi laatineet terveellisen ja täysipainoisen sport buffet paketin urheilijoiden tarpeita silmällä pitäen. Buffen löydät kääntöpuolelta.

Mukavissa ja viihtyisissä huoneissamme joukkueenne saa riittävästi lepoa suoritusten välillä. Hotel Fabrikilta on pienet välimatkan alueen liikuntapaikkoihin, ja majoitusvarausta tehdessänne saatte kätevästi meidän kauttamme lisätietoa miten saatte varattua jääajat ja tehtyä hallivaraukset.

Pyydä tarjous joukkueesi majoituksesta »
Tai ota meihin yhteyttä
puh. 010 573 0100
forssa@hotelfabrik.fi

fabrik-kotisivulle-joukkuepaketit-11102022.png

 
 

Aamiainen

Aamiainen

Rentouttavaa aamua kaikille! Ravintola Villassa me tarjoamme herkullisen aamiaisen, joka sisältää haudutettua puuroa, raikkaita jogurtteja, sesongin mukaisia lisukkeita, makeita leivonnaisia ja tietenkin tuoreita leipiä. Kaikki ovat tervetulleita runsaaseen aamiaispöytäämme, hotellin asiakkaille se sisältyy aina huonehintaan ja muille se on vain 15 euroa. Syö hyvin ja aloita päiväsi hyvin Villan ravintolassa!

Aamiainen

ma-pe 06:30 - 09:30
la-su 07:30 - 10:30
arkipyhät 07:30 - 10:30
Hotellin saunaosasto

Hotellin saunaosasto
Hotellin saunaosasto
Hotellin saunaosasto

Hotellin alakerrasta löytyy tasokas saunaosasto, joka sopii isommankin ryhmän tarpeisiin. Aikanaan Pohjoismaiden suurin poreallas kylvettää kerralla usean nautiskelijan. Saunoja on kaksi. Hotellivieraillemme sauna on käytettävissä veloituksetta, ellei saunatilaa ole varattu yksityistilaisuuteen. 

Aktiviteetit

Aktiviteetit

Hotellivieraiden käytössä on moderni ja hyvin varusteltu kuntohuone. Huoneesta löytyy muun muassa käsipainoja, kuntopyörä, juoksumatto, taljalaite, joogamatto sekä runsaasti peilejä.

Jos suosit salitreenin sijaan ulkoilua, voit lainata vastaanotosta polkupyörän tai kävelysauvat. Forssa on puistojen kaupunki, ja hotellin lähellä onkin monia kauniita ulkoilureittejä. 

LUE LISÄÄ FORSSAN KAUPUNKIPUISTOSTA ›› 

Hotel Fabrik on paras paikka yöpyä, kun haluat nähdä Torronsuon kansallispuiston koko komeudessaan, kaikessa rauhassa. Hotellilta ajaa autolla Torronsuolle kymmenessä minuutissa - voit siis yöpyä mukavasti meillä, nauttia runsaasta ja ravitsevasta aamiaistarjoilusta ja viettää upean päivän pitkospuita pitkin patikoiden. Ja mikä olisikaan mukavampaa kunnon eräretkeilyn jälkeen kuin rentoutua ylellisellä saunaosastolla?

Lue lisää Torronsuon kansallispuistosta ››

Hotel Fabrikilta on alle kilometrin matka viihdeuimala Vesihelmeen, jossa viihtyy koko perhe. Uimalassa on erilaisia aikuisille ja lapsille sopivia altaita, unohtamatta tietenkään liukumäkeä ja porealtaita.

Lue lisää viihdeuimala Vesihelmestä ››