Sisältöön »
  • img-2029-3.jpg
  • lsf-0058.jpg
  • img-1539.jpg
  • Fabrik Hotel / Villa Ravintola
  • img-8581.jpg
 
 

Aamiainen

Aloita päiväsi runsaalla aamiaisbuffetillamme, joka sisältyy huonehintoihimme. Olet tervetullut, vaikka et majoittuisikaan hotellissa. Löydät meiltä myös erityisruokavalioihin sopivia tuotteita.

Aamiainen

ma-pe 06:30-09:30
la-su 07:30-10:30

Oiva-raportti »

 
nosto-leivat.jpg
 
nosto-aamiainen.jpg
 
 

Lounas viikko 02

 

Lounas

Tarjoilemme lounasta arkisin, maanantaista perjantaihin kello 11-14. Tarjolla on alkusalaatit leipineen sekä lämmin ruokavaihtoehdot, unohtamatta jälkiruokakahvia- ja teetä. Lounas on mahdollista ostaa myös take away -periaatteella. Hinta 10,70 eur.

Solmimme yritysten kanssa lounassopimuksia. Mikäli olet kiinnostunut järjestämään yrityksesi työntekijöille työsuhde-etuna lounaan Villassa, olethan yhteydessä meihin joko puhelimitse 040 4848 111 tai sähköpostilla varaukset@ravintolavilla.fi.

 
nosto-lounas.jpg
 
nosto-empty.jpg

Tilaa uutiskirje

Saat sähköpostiisi lounaslistamme kerran viikossa.

 
 

Á la carte

Keittiön huipputiimimme suunnittelee menut kausituotteita arvostaen, suurella sydämellä. Meille on tärkeää kunnioittaa perinteitä, tietää mistä tulemme, mutta samalla avarasti katsoa ympärillemme.

Hyvä ruoka on intohimomme, ja hyvä juoma no, sehän on myös. Olemme valikoineet tarkkaan kokoelman laadukkaita luomuviinejä juomalistaamme täydentämään, sillä parhaimmillaan oikea juoma saa ruokasi tanssimaan – ja tähän me tähtäämme.

 
nosto-alacarte.jpg